1983 fick jag (Agnetha Franzén) min högsta önskan uppfylld, jag skulle köpa en hund, en EGEN hund. Ganska snabbt bestämde jag mig för att en Cocker Spaniel skulle det vara. Jag satte mig i bilen och åkte lååångt ut på landet till Vallda utanför Kungsbacka där jag mötte den stora kärleken Rasmus (Golden Grace Diamond Pearl) en blue roan hane ifrån Golden Grace kennel.

Genom honom startade ett helt nytt liv med utställningar och jag gick mängder med hundkurser, agility, spår och lydnadskurser. Genom hundarna fick jag också många nya vänner.

Då när jag hämtade min lilla hund på landet i Vallda kunde jag väl aldrig ana att jag själv sju år senare skulle flytta dit ifrån storstaden Göteborg - jag ute på landet - det fanns liksom inte, men kärleken förändrar mycket.

Janne hade klivit in i mitt liv och tillsammans med honom har vi skapat ett underbart liv med våra tre barn Marcus, Sarah och Amanda. Vi har våra hundar, hästar och katter i VALLDA och jag stortrivs!

Barnen har blivit äldre men inte jag och Janne........ ;) Bilden tagen år 2015

När Janne och jag var nygifta åkte vi inte på någon tjusig bröllopsresa till Maldiverna, nej vi åkte till Skåne för att hämta hem ytterligare en hanvalp och denna gång var det en svart hane ifrån kennel Allround. Och på den vägen är det,1996 startade jag min kennel och hade då skaffat min första tik som kom ifrån Vitahotellets kennel. Jag fick min första valpkull samma år.

Åren går och med den blåser det även lite nya vindar hos oss. 2016 köpte jag min första Pomeranian ifrån Mi-Misizis kennel i Norge, därefter har Pomeranianflocken utökats med ytterligare 3 små hundar (se mer under rubriken Hundar.)

Jag och Janne har även fått nya viktiga och helt underbara titlar... Mormor & Morfar, Farmor & Farfar, så glada att vår familj utökats med våra barnbarn Molly och Matheo! 

/ Agnetha


Marcus, Therese & Molly


Sarah, Erik & Matheo

 


Copyright © StarwingDesign*~